Palangoje, J. Basanavičiaus gatvėje jau penkerius metus sėkmingai dirba vienintelis Lietuvoje specializuotas žuvies restoranas!
Restorane „Žuvinė“ didžiąją dalį meniu sudaro žuvies patiekalai. Ne žuvies mėgėjams yra jautienos steikas brendžio padaže arba kalakuto filė su Veronique padažu. Taip pat čia galite pasimėgauti ką tik sugauta sezonine šviežia žuvimi.
Smaližiams galime pasiūlyti savo firminį varškės pyragą su trintomis braškėmis taip pat legendinį naminį šokoladinį tortą ir naminį „Napoleono“ tortą bei daug įvairių puikių desertų.
Svarbiausias restorano tikslas – lankytojams patiekti tik iš šviežutėlės žuvies pagamintų patiekalų. Čia įvairi žuvis kepama ant grotelių arba verdama garuose. Taip pat galima paragauti gurmaniškų žuvies patiekalų, o mėgstantiems karštai rūkytą žuvį – ją gausite tiesiai ant stalo iš restorano rūkyklos!
Restoranas „Žuvinė“ nuo kitų restoranų skiriasi ne tik savo meniu, bet ir savitu eksterjeru bei interjeru. Juk daug skaniau valgyti maistą, kai aplinkui tvyro maloni aplinka ir skamba melodijos nuo Mozarto iki tango ir sambų.
+3
Atsiliepimai