Bebras

Restoranas "Apvalaus stalo klubas"

„Apvalaus stalo klubo“ restoranas - išskirtinių progų vieta, kur siūlome pasimėgauti gurmė prancūzų virtuvės patiekalais. Meniu atnaujiname pagal metų laikus, nes savo virtuvėje patiekalus kuriame iš sezono produktų: rudenį siūlome mėgautis gumbinėmis daržovėmis, grybais, žiemą ruošiame patiekalus iš žvėrienos, pavasarį džiaugiamės šviežiais želmenimis, traškiomis salotomis ir ridikėliais, vasarą skanaujame po tėviškės saule sunokusias uogas.

Patiekalai gardinami restorano šeimininkų sode išaugintomis prieskoninėmis žolelėmis ir uogomis, Lietuvos ūkininkų daržovėmis ir vaisiais.

Kad mūsų restorano virtuvės šefės sukurtų patiekalų skonis būtų labiau pakylėtas, didelį dėmesį skiriame vynui. Esame Viduržemio jūros, kur vynas laikomas maisto neatskiriamu kompanjonu, gastronomijos tradicijų pasekėjai, todėl turime įdomią, išsamią vyno kortą, kurioje 150 vynų. Pamėgtą vyną atras klasikos mėgėjai bei ieškantys naujų skonių, nes turime Senojo ir Naujojo pasaulio vyndarių vyno.

„Apvalaus stalo klubo“ restoranas vienas iš nedaugelio, kur prie kiekvieno patiekalo rasite porą rekomenduojamų vynų. Juos atrinko žinomi Lietuvos someljė. Svečiams kasdien siūlome dvylika vyno rūšių, kuris pilstomas taurėmis. Restorano padavėjai puikiai žino, kaip teisingai pateikti bet kurį vyną, kada jį reikia dekantuoti.

Jei po gardžių pietų ar vakarienės neskubate, praleiskite dar keletą mielų akimirkų mūsų restorane prie židinio. Įsitaisykite ant patogių minkštasuolių, pasidžiaukite spragsinčia ugnimi. Ar pamenate, kada tuo mėgavotės? Išgerkite kavos ir šlakelį daidžestyvo. Ant mūsų daidžestyvo stalelio rasite ne vieną dešimtmetį išlaikyto konjako, romo, net keturių rūšių chereso.   

Restorane priimame:

  • prie atskirų staliukų - 70 svečių;
  • prie vieno bendro stalo - 40 svečių;
  • per furšetą - iki 90 svečių;
  • vasarą lauko terasoje prie atskirų staliukų - 20 svečių.

Virtuvė

Lietuviška
Itališka

Meniu

Kepta ant grotelių
Jautiena
Žvėriena
Žuvis

Sezoniškumas

Visą sezoną

Atsiliepimai

Komentuoti